POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BEZ RIJEČI, JEDAN GEST JE BIO DOVOLJAN: Melanija očitala bukvicu Donaldu Trampu pred svima…

Svi svjetski i domaći mediji prenose novine, detalje i izjave predsjedničkog para, a jedan trenutak koji se odigrao na svečanoj večeri prilikom govora povodom inauguracije ostaće posebno upamćen, naročito kod žena. Naime, dok je držao svoj govor, Tramp je zahvalio supruzi Melaniji što je sve vrijeme uz njega, iako je prethodnih mjeseci preživjela težak period zbog svih priča o njoj koje su kružile po medijima.


``Samo želim da ti se zahvalim, draga, što si bila tako divna u ovom periodu``, obratio se Donald Melaniji, a zatim joj ponudio da priđe mikrofonu i kaže nešto.

Melanija je uz osmijeh odmahivala glavom i slala Donaldu signale da ne želi da govori, budući da se salom orio smijeh. Dodatni razlog možda jeste i to što Amerikanci iz nekog razloga nisu previše oduševljeni novom prvom damom, ali Donald je bio uporan, pa je Melanija morala da popusti.

``Divno je biti ovdje i hvala svima na podršci. Sutra počinjemo sa poslom. Mnogo odgovornosti i rada je pred nama, ali ponovo ćemo Ameriku učiniti velikom``, kratko je rekla Melanija, a zatim krenula da siđe sa bine.

Predsjednik je prišao da joj pomogne, a zatim joj pokazao na koju bi stolicu trebalo da sjedne.

Taj gest kao da je dodatno razbijesnio prvu damu, koja je samo klimnula glavom i sa osmijehom otišla što je dalje mogla od stolice na koju je Donald pokazao.

Shvativši da je pogriješio, novopečeni predsjednik okrenuo je sve na šalu i u mikrofon rekao ``Izgleda da ne želi da sjedi pored tebe, File``, i vratio se svom govoru, a Melanija je suprugu rekla sve što je imala demonstrativnim maršem ka izlaznim vratima.

stil.kurir.rs


Najčitanije na portalu