POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BJAVLJENO KAKO JE AZRA IBRIĆ (26) zlostavljala djevojčicu (3) koju joj je mama dala na čuvanje…

Općinski sud Gračanica prihvatio je prijedlog Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona i odredio mjeru jednomjesečnog pritvora za Azru Ibrić (26) iz Gračanice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teške tjelesne povrede, odnosno da je teže povrijedila trogodišnje djete koje joj je bilo povjereno na čuvanje.


˝Postoji osnovana sumnja da je Ibrić u kući koju je koristila kao podstanar u Gračanici duže vrijeme tukla trogodišnju djevojčicu koja joj je povjerena na čuvanje dok joj je majka boravila u inostranstvu. Ona je osumnjičena da je 20.01.2017. godine u jutarnjim satima trogodišnjoj djevojčici nanijela veći broj povreda po cijelom tijelu tako što ju je udarala rukama i drvenim predmetom, te da je bezobzirno postupala sa djetetom˝, izjavio je predstavnik za javnost Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Odmah pošto su dobili informaciju o događaju pripadnici PU Gračanica su izašli na teren, obavili uviđaj te je osumnjičena lišena slobode i nakon kriminalističke obrade predana u nadležnost Tužilaštva. Postupajući tužilac je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenu.

doznajemo.com


Najčitanije na portalu