POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

CIJELA ESTRADA U ŠOKU: Zvezda Granda doživjela infarkt na sceni…

- Odjednom je preblijedila, a izgledalo je kao da je ostala bez vazduha. Obezbjeđenje je odmah pozvalo Hitnu pomoć, koja ju je prevezla do bolnice - navodi izvor blizak pjevačici Andreani Čekić koja je kolabirala na nastupu u Beču...


Tokom nastupa u jednom klubu u Beču, pjevačici Andreani Čekić je u subotu uveče iznenada pozlilo i ona se srušila na sceni! U pomoć su joj odmah pritrčali muzičari iz njenog benda, a nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” je hitno prebačena u bolnicu gdje je utvrđeno da je imala blaži srčani udar!

- Andreana je kao pravi profesionalac otpjevala cio blok pjesama, a prava drama je počela u trenutku kada joj se slošilo. Odjednom je preblijedila, a izgledalo je kao da je ostala bez vazduha. Obezbjeđenje je odmah pozvalo Hitnu pomoć, koja je Andreanu prevezla do bolnice – navodi izvor blizak pjevačici za “Naše novine” i dodaje da se Čekićeva sada osjeća dobro ali da će još nekoliko dana morati da ostane u bolnici u Beču.

- Andreana će u narednom periodu morati strogo da miruje pod nadzorom ljekara. Kada je saznala šta se dogodilo njenoj mezimici, u austrijsku prestonicu odmah je došla i njena majka – zaključio je jedan od prijatelja Andreane Čekić.

Izvor: cure.ba


Najčitanije na portalu