POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Ono što ste prvo ugledali na slici pokazuje kakvi ste u životu…

Pogledajte ovu sliku i na osnovu onoga što prvo ugledate, saznat ćete kakvi ste u životu. Jeste li snažni ili pomalo umorni od svega, kakvog ste karaktera, kako bliski ljudi utječu na vas...  Moguće je vidjeti lubanju i ženu pognute glave.


Prvo ste vidjeli lubanju

Lubanja je simbol snage i otkriva čovjeka spremnog za nove izazove. To što ste prvo ugledali lubanju, otkriva i da ste jako dobro svjesni prolaznosti života. Zato se ne fokusirate na materijalne stvari u životu, važniji vam je put do cilja nego sama nagrada ili ono što vas na cilju čeka.

Upravo zbog takvog stava vam u životu, manje više, sve ide dobro. Mogli bi puno postići budete li i dalje bili takvi kakvi ste sada.

Prvo ste vidjeli ženu

To simbolizira umor. Ako ste prvo vidjeli ženu, tada je moguće kako ne znate šta napraviti u životu, zbunjeni ste, kao da stojite pred zidom i ne znate kako dalje. Vjerovatno ste umorni od života i potreban vam je fizički i psihički odmor.

Ne bi bilo loše da se na neko vrijeme odmaknete od problema, možda da na par dana promijenite sredinu i sačekate da vam se ``kockice u glavi poslože``. Želite li znati kojim putem krenuti i kako riješiti probleme, nužno vam treba dodatna snaga.

Moguće je da boravite u blizini čovjeka koji vam crpi pozitivnu energiju. Ako je tako, i znate o kome se radi, maknite se od njega što prije.

Atma.hr


Najčitanije na portalu