POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

PUNIH 17 GODINA JE MLAĐI OD NJE: Nećete vjerovati sa kim je u vezi glumica Lidija Vukićević…

Nakon burnog raskida koji je imao sa pjevačicom Majom Nikolić i brojnih prijetnji koje mu je uputila, Alen Savić uplovio je u ljubavnu vezu sa našom poznatom glumicom Lidijom Vukićević. Prema pisanju Kurira, par se u upoznao u jednom beogradskom noćnom klubu, ali za sada ne žele još uvijek da se zajedno pojavlju u javnosti.


``Lidija i Alen sreli su se u Beogradu. Ona se Saviću svidjela na prvi pogled i odmah je iskoristio priliku da je startuje. On joj je ispričao sve o vezi s Majom i objasnio joj da trenutno nema ništa s njom. Danima su se dopisivali, sve dok se ponovo nisu vidjeli``, rekao je izvor Kurira i dodaje:

``Glumica je bila kod Savića i sjajno se provela. Savić se ozbiljno zaljubio i želi vezu s njom. Ne interesuje ga šta će ljudi pričati, dok je Lidija ipak u nezgodnijoj situaciji jer iza sebe ima vezu od osam godina``, zaključio je izvor.

Iako je Alen potvrdio vezu sa glumicom, Lidija Vukićević u izjavi za Kurir demantuje navod i dodaje da je čovjeka vidjela jednom u životu: ``Odakle vam to? Mi smo se upoznali u jednom klubu i od tada se nismo vidjeli. Znam da je bio u vezi s Majom Nikolić, baš mi je pričao to veče. Među nama zaista nema ništa, a što se tiče slika, možda ima neka od te večeri. Nemam razloga ništa da krijem``, rekala je Lidija.

Izvor: Kurir


Najčitanije na portalu