POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SKANDAL TRESE BOSNU: Učenici nasamarili profesora koji im je slao svoje nage fotografije…

Kako stvari stoje, profesor dobojske  Saobraćajne i elektro-škole, tridesettrogodišnji S. B. neće krivično odgovarati zbog toga što su prošle nedelje njegove eksplicitne fotografije preplavile društvene mreže i medije.


Dosadašnja istraga nije potvrdila sumnje dela javnosti da je profesor fotografije svog nagog tijela slao maloljetnoj učenici. Prema njegovom iskazu, direktoru škole Spasoju Vasiljeviću i inspektorima CJB, on je od djevojke sa kojom se na “Fejsbuku” dopisivao tražio i na uvid dobio ličnu kartu, prije nego što je otpočela prepiska sa lascivnim sadržajem i golišavim fotografijama. Djevojka je, po ličnoj karti, imala 29 godina, prenose Novosti.

Prema saznanjima Novosti, ta “djevojka” je, zapravo, grupa dokonih učenika koji su, znajući sklonosti profesora ka avanturizmu i poznatog po priličnoj naivnosti, riješili da se sa njim poigraju.

“Navukli” su ga na priču o djevojci zainteresovanoj za avanturu. Međutim, očigledna je namjera učenika bila i da ga diskredituju iz njima znanih razloga, tako da je na kraju krajeva profesor imao najviše štete.

ATV


Najčitanije na portalu