POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NAJVEĆA SEKKS BOMBA NA BALKANU: Tamara Đurić je izvadila rebra, silikon iz usana i sada izgleda ovako…

Tamara Đurić posljednjih mjesec dana provodila je u bolnici prikovana za krevet. Tamari je pozlilo u teretani nakon čega je hitno prevezena na jednu privatnu kliniku u Beogradu, a za to vrijeme je imala dvije teške operacije. Njeno zdravstveno stanje bilo je kritično, međutim konačno se oporavila.

Tamara je poslije teške borbe za život kroz koju je prošla, zbog određenih komplikacija morala ponovo da koriguje zadnjicu, a riješila je i da je osigura na vrtoglavu cifru od oko 250.000 eura, piše Kurir. Takođe, bivša učesnica Farme je pred Novu godinu izvadila i rebra na jednoj privatnoj klinici, a tananim strukom se pohvalila na Instagramu.


Rekli bismo i da je Tamara prilično smršala.

Takođe, kako navodi portal pink.rs, Đurićeva je u bolnici izvadila i silikon iz usana.

“Tamari su dosadili silikoni u usnama, pa je odlučila da ih izvadi. U posljednje vrijeme su joj baš smetali i pravili joj problem. Ta intervencija nije nimalo jednostavna i veoma je bolna, ali Tamara to stojički podnosi. Ovaj period je bio veoma stresan za nju, ali spremna je da nastavi dalje. Za nekoliko dana bi trebalo i da otputuje u Rusiju gdje će nastaviti oporavak”, rekao je dobro obaviješteni izvor blizak Đurićevoj.

Novopečena pjevačica je za “Kurir” otkrila i da joj silikoni u usnama nisu odgovarali, pa je odlučila da povrati prirodan izgled.

“Izvadila sam silikone iz usana. Htjela sam mnogo ranije, ali mi vrijeme nije dozvoljavalo. Sada sam bila na rehabilitaciji mjesec dana, pa mi je dobro došlo. Kad bolje razmislim i nisam neki ljubitelj silikonskih usana, ali kako kažu: Mladost, ludost”, rekla je Đurićeva za Kurir.

Svet.rs


Najčitanije na portalu