POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO je OTVORENO PISMO Jelene Karleuše zbog kojeg ju je Ceca tužila…

Suđenje između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, po Cecinoj tužbi iz 2010. godine konačno je završeno. Jelena je prema pisanju lista Alo! izgubila spor, pa će Ceci morati da isplati 80.000 dinara (650 eura), plus sudske troškove koji iznose 113.000 dinara (900 eura). Mi vam u cjelosti prenosimo otvoreno pismo Jelene Karleuše iz 2010. godine u kojem otvoreno govori o Ceci, njenom suprugu, ukradenim ogrlicama, vezama sa kriminalnim grupama...


Otvoreno pismo Jelene Karleuše Ceci Ražnatović:

- ``Da ne okolišam puno,nemam vremena.

Ej, ako ti nije problem, skini mi sa grbače Miru Šorić. Kako ti nije žao da je guraš u “prljav posao” da bi ti glumila ku**c i zvijezdu koja je “iznad toga”?!(Ako već glumataš facu, pozajmi joj kintu da vrati dugove). Mislim, poslije 15 godina prljavog rata protiv mene, kako ti ne dosadi?! Ti uvijek imaš neku “Miru Škorić” koja me umjesto tebe napada, da bi ti ispala “dama koja se ne prepucava po novinama i koja ne odgovara na prozivke”. I ja te razumijem.

Nisi ti ni dama, ni mudra. Daleko od toga. Samo seljački lukava. U to ime,ja nemam problem da odgovaram na pitanja o tebi i da ti izgovaram ime. Prosto,nemam tu vrstu seljačkog kompleksa. Mogu bez straha i razmišljanja da izgovorim bilo čije ime! Ti moje ne možeš javno, ali ne zato što sto si fina, već zato što imaš problem sa mnom. Znaš da bih te u javnoj razmjeni rečenica “pomela” sa sve “sokom od đusa”,”pet sina” i tri padeža koja koristiš. To bi bio “tužni hepi end” za tebe, kako ti inteligentno znaš da kažeš.

Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu: prvo sam zbog tebe trpjela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpio). Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lijepo o meni. Znao se šablon - za Jecu loše, za Cecu - dizanje u nebesa. Iako,realno, ti to ne zaslužuješ, al ‘ajde, snalažjiva si. Život je borba, a parola je - snađi se. Ali,zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim,stajala sam tu… Nisi pokušala da spriječiš…Ali, da… Opet stari odgovor -to je uradio Arkan - ne Ceca. Nije šija nego vrat.

Onda su došla ubijanja. Prvo Arkan, a onda Zoran. Ubijeni su na najstrašniji način. Jedan zato što je bio najopasniji kriminalac, a drugi? E sad dolazimo do problema! Naravno, da bih se ja uprljala, za Zorana su pisali da je bio krimos, opasan, itd. Tim tvojim prijateljima novinarima nisi naravno došapnula da čovjek NIJE IMAO POLICIJSKI DOSIJE. Naravno, zašto bi?

Ali u tvom blatu ja nikad neću biti. Ne zaboravimo da mi je otac častan policajac… Ah,da… To ti nisi zaboravila. Onda su na red došli “Zemunci” i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski - ku*čila si se sa tim ubicama. Ali to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su SAMO čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima! Zbog?! ( Ah,da…ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom… To što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje. Mada,da se ne lažemo, da su htjeli, smaknuli bi nas kao glinene golubove. Pa ubili su SRPSKOG PREMIJERA, bez većih problema, zar ne? I opet-kakve veze “jadna Ceca” ima sa tim? Šmrc, šmrc, jadnaa Ceca…Ma*š!

Brate, ja ubice u kuću ne puštam, kafu im ne kuham, ne pušim im! Ubice bre i ne poznajem! Naravno, onda su te “nevinu” odveli u pritvor, dok su tvoja djeca “gladovala i tugovala ” bez majke! Svi se sjećamo tih NADREALNIH tekstova! Čuj, djeca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona!? Ne, sva Srpska djeca su gladovala, tvoja su bila sita! I sve to ne bi imalo veze sa mnom da nisu izlazili naručeni i plaćeni tekstovi u kojima si se ti opisivala kao velikomučenica, a ja kao bezdušnica koja otvara šampanjac zbog tvog hapšenja! Sjećam se tekstova u kojim je opisano kako se ja radujem tvojoj nesreći, kako si nepravedno odvojena od djece, i to samo zato što si moja konkurencija?!

Pisali su plaćenici razne nebuloze, da te je uhapsio moj otac,itd. Zašto to nikad nisi demantovala? Evo ja ću reći umjesto tebe - zato što ti je to odgovaralo. Ali ovaj narod nije lud. O ukradenim ogrlicama koje nisi vratila, neću ni da govorim. Javno si mi oca prozvala da laže i najavila tužbu! Sjećaš se, bilo je na svim naslovnim stranama, sa sve imbecilom Palmom koji te je branio i klevetao mog oca. Sestro, gdje je tužba?! Ustvari, gdje je ogrlica? Hahahaha! Eh, kad pomislim na posjlednjih 15 godina, ispada da sam pola života provela braneći se od tebe i tvojih. Samo što ljudi to ne znaju, znamo ti i ja. Vidi, kako se ne umoriš? Ja sam jako umorna. Čak sam te pustila da mi isiječeš tortu na Svetovoj žurci! Hahaha! Meni je bila dovoljna jubilarna naslovna. E da, obukla si se kao k..ac! Ništa od mene za sve ove godine nisi naučila. Povuci napadače, Mire, plaćene novinare (ovi posljednji naručeni tekstovi kako si me oduvala, A NISI ČAK NI ODRŽALA KONCERT u Skoplju je baš… bezveze, možeš ti to bolje). A i vrijeme je da se stavi tačka. Je l’ ok to? Sjaši.

P.S. (i ne gledaj moj DVD sa koncerta please, tek će te to razljutiti, naje*ala sam, hahaha… bolje se malo potrudi oko publike… tri sijalice i dvije haljine više ne prolaze)``, napisala je Jelena u otvorenom pismo upućenom Ceci.

Ekskluziva.baNajčitanije na portalu