POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO JE PREŠLO SVE MJERE BEZOBRAZLUKA: Političar predlaže da zaposlenici u pauzi za ručak upražnjavaju seks…

Gradski vijećnik u gradu Overtornea na krajnjem švedskom sjeveru ovaj je tjedan predložio da se na popis dopuštenih aktivnosti tijekom jednosatne pauze za ručak švedskim radnicima dodaju i seksualne aktivnosti s partnerom ili partnericom.

Per-Erik Muskos (42) izrazio je zabrinutost zbog prezaposlenosti nekih parova koji ne provode dovoljno vremena zajedno te podsjetio da su "studije" potvrdile kako seks pridonosi psihološkom i fizičkom zdravlju.


"Tijekom pauze možete otići u obližnji fitness centar i vježbati, no ovo je zdravije i za parove, ali i za samce", smatra Muskos.

"Ovakva bi mjera bez sumnje utjecala na poboljšanje raspoloženja i povećanje broja stanovnika u našemu malom gradu od 4500 stanovnika", kazao je za AFP.
Prijedlog vijećnika iz Overtornea ne čudi jer su Šveđani skloni cijeniti životne vrijednosti i u njima uživati. Poznata je njihova "fika" ili pauza za ispijanje kave koja im pomaže da se 'odmaknu' od poslovnih briga i napune baterije uz neku slasticu.
Muskos ističe da će se o njegovu prijedlogu za nekoliko mjeseci raspravljati na sjednici gradskoga vijeća te dodaje da su mu neskloni samo "stariji zaposlenici kojima je neugodno na sjednici raspravljati o tome što se događa u spavaćoj sobi".

DNEVNIK.HR


Najčitanije na portalu