POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Ovo je sin Suzane Jovanović iz prvog braka, kojeg je Saša Popović prihvatio kao svoje dijete…

Pjevačica Suzana Jovanović iz prvog braka ima sina Danijela, dok iz drugog sa Sašom Popovićem ima kćerku Aleksandru. Suzana i Saša su svoju djecu izveli na pravi put, a pjevačica je imala kako kaže sreću da upozna Popovića koji je Danijela prihvatio kao svoje dijete.


– Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam mjeseci tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se sjetio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osjetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvijek da računa na mene i Saleta- rekla je tada Suzana za “Stil magazin”.

Na pitanje kako se slažu Saša i Danijel Suzana je odgovorila:

– Riječ očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela – „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac”. Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša djeca.

Pulsonline.rs


Najčitanije na portalu