POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠVALER NA TATU: Pogledajte čiji je sin smuvao milionerku…

Oni su cijelu večer razmjenjivali nježnosti i izgledali kao pravi zaljubljeni par

Sin Radosava Savatijević Kennetha Aleksandar Savatijević napokon je prestao troši očev novac. Nasljednik kontroverznog biznismena nedavno je smuvao milionerku, zbog koje je promijenio navike.


Prema našim saznanjima, radi se o djevojci srpski porijekla Maji, koja živi i radi u Americi.

- Aca je raskrstio s boemskim životom. Iako je mislio da je to nemoguće, odluku je donio kad je u jednom noćnom klubu u New Yorku upoznao Maju, koja ga je odmah očarala. Navikao je da se zabavlja s djevojkama kojima je financirao brojne prohtjeve, a Maja je prva koja sve sama plaća, ali i njemu ispunjava želje. Naime, ona je u diskoteci, koju inače drži bivši dečko Seke Aleksić i Anabele Atijas Mladen Radulović, platila ceh od nekoliko tisuća eura. Oni su cijelu večer razmjenjivali nježnosti i izgledali kao pravi zaljubljeni par - rekao je naš izvor.

Pozvali smo Aleksandra i on je potvrdio naša saznanja.

- Nisam medijska ličnost i ne bih volio to komentirati. Prošli put ste me uhvatili na foru kad sam pričao o Staniji i svaka vam čast na tome, ali sad vam mogu reći samo da je Maja curu - rekao je Aca, koji je javnosti inače poznat po shemi sa Stanijom Dobrojević.

Kurir


Najčitanije na portalu