POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ADNAN BABAJIĆ ISKRENO I EMOTIVNO: Nakon porodične tragedije, moja supruga Lejla mi je vratila vjeru u život…

Adnan Babajić pobjednik prve Operacije Trijumf ponovo živi punim plućima.

Nakon što se oženio svojom izabranicom Lejlom poslije porodične tragedije koja ga zadesila, preselio se u Ameriku i tamo započeo novi život ne nadajući se mnogo čemu kako sam kaže nego samo normalnom životu i uspješnom braku.Mediji ga svo vrijeme nisu puštali na miru, ali je on pustio sve da ide svojim tokom. Nakon što se snašao u Americi i započeo život sa suprugom odlučio je nakon nekog vremena snimiti i novi singl ” Bar da te ne volim” koji je izdao u Grand Produkciji a čiji tekst potpisuje poznati Peđa Medenica.

Nakon tragedije u porodici i nekih začkoljica za koje sam možda i sam kriv, čovjek ne shvata šta ima a šta gubi dok se sudbina ne poigra sa njim. U kolosjek ponovnog normalnog i lijepog života vratila me moja supruga Lejla koja mi je velika podrška i potpora u životu. Moja Lejla mi je vratila vjeru u život i dala mi je vjetar u leđa – kaže Adnan Babajić te dodaje kako sada vidi rezultate svog novog singla kojeg će uskoro ekranizovati i u video spot!

U razgovoru sa menadžerima Adnana Babajića još doznajemo da mu je porasla i cijena honorara te da mu nastupi po turneji u Americi idu sve bolje. Babajić je postao jedan od najtraženijih pjevača u Americi što su dokaz i njegovi odlični angažmani i nastupi.

Bog svakome da i drugu priliku, evo došla je na red i moja druga prilika koju ću ovaj put pametno iskoristiti – Dodaje simpatični Adnan.

doznajemo.com


Najčitanije na portalu