POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BRENA SVE ŠOKIRALA: Moj suprug Boba je...

Kada se dogodila nesreća u kojoj je slomila ruke nije joj bilo do smijeha, no danas Lepa Brena na sve to gleda s osmijehom. `Kada je riječ o gazdovanju u našoj kući Boba ima jaču ruku, a ja čvršću. Tako sam obje polomila, jer sam često lupala šakama o stol`, šali se Brena.

Njezina najveća podrška je suprug Bobo Živojinović, bivši tenisač kojega je pratio imidž zavodnika.


`One koje ga nisu probale izgubile su dosta, a ona koje su bile sa njim dobile su dosta. Vjerovala sam da je i poslije svih onih sa kojima je bio i za mene ostalo malo. Kada smo se upoznali, svi su mi govorili da je on zavodnik i da je bio s puno žena, ali meni je to bio izazov. Smatram da žena treba da bude sa muškarcem koji je imao i volio puno žena. Znala sam da Boba može mnogo čemu da me nauči jer nisam imala vremena za puno muškaraca u životu`, otkrila je Brena.

Njihova ljubav i danas traje, te imaju jedan od najstabilnijih brakova među estradnim parovima. `Boba je u braku veliki diplomata i jako je nježan, dok sam ja tvrdoglava`, kaže Brena koja uživa u lijepim stvarima. `Volim vidjeti sve što je lijepo, tako da gledam muškarce ali i žene. Bobina i moja percepcija po tom pitanju je široka`, rekla je regionalna diva za Alo.rs, te je priznala i kako je od samog početka znala kako je Bobo onaj pravi.

`Prvi put kada smo se dodirnuli to je bilo kao strujni udar, kao da me grom pogodio. Poslije sam savladala to strujno kolo koje i sada daje 220 volti i nadam se da će tako biti vječno`, rekla je. Pjevačica je s bivšim tenisačem zajedno već 24 godine, te imaju sinove Stefana i Viktora.Najčitanije na portalu