POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DOGAĐAJ U TUZLI KAKAV SE NE PAMTI Osunetio sina, pjevaču kitili novčanicama od 500 eura, vatromet…

Mnogi komentarisali da je ovo bio "događaj decenije".

Amir Alispahić i njegova supruga Nida 24.07.2016 godine u restoranu Plaža u Lukavcu obilježili su sunet svog sina Emira.


Na veličanstven sunet gosti su pristizali iz cijelog svijeta te su mnogi komentarisali da je ovo bio "događaj decenije". Gosti večeri bili su Snežana Đurišić i Hasiba Agić, no zabave i dalje nije manjkalo jer su Amirovi prijatelji također zapjevali.Među zvanicama su bile i poznate ličnosti. Pjevačice Aysela, Olja Bajrami, Amira Subašić te Mirza Hamzić i mnogi drugi gosti iz svijeta estrade, sporta i javnog života.

Goste su na stolu dočekali i pokloni koji se inače daruju gostima na sunetima po Turskoj, što nije neobično jer Amir i njegova supruga inače porijeklom turkinja dugo godina žive u Istanbulu.

-Presretan sam što su moji gosti zadovoljni i što su se odazvali iz raznih krajeva svijeta te ovu moju radost uveličali. Ovo je dan koji ćemo moja porodica i ja dugo dugo pamtiti- kazao je Amir Alispahić Ali.

Na samom početku večeri Amirove sestre priredile su i veličanstveni vatromet kojeg su gosti posmatrali sa mosta restorana... Pjevačicu Snežanu Đurišić Amir i njegovi roditelji kitili su novčanicama i od 500 Eura...

doznajemo.com


Najčitanije na portalu