POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DRAMA U ŽIVOTU Mladena Vojičića TIFE: Ružne vijesti dočekale ga na povratku u Sarajevo

Mladen Vojičić Tifa u posljednje vrijeme našao se u žiži interesovanja medija u regionu. Nakon što se preselio u Beograd legendarni rok pjevač dao je nekoliko interesntnih intervjua, a danas je nakon što je stigao u Sarajevo, planirao provesti nekoliko sati sa ekipom Faktora. Sa Tifom smo se družili, ali snimanje intervjua ipak smo morali ostaviti za neku drugu priliku...

Naime, sa Mladenom Vojičićem Tifom našli smo se u tržnom centru "Alta", a on nas je zamolio da intervju uradimo dok kupi knjigu "U pravu si, al' baš me briga" Svetlane Goge Kostić. Tada nam je otkrio da mu je današnji dan počeo odlično, ali da su mu javili da mu je umro veliki prijatelj.

- Nisam mogao vjerovati da je umro moj veliki drug i poznati sarajevski šeširdžija Haris. To je bio čovjek sa kojim sam dijelio i dobro i zlo. Bilo mi je potrebno da malo prošetam i kupim knjigu, koju su mi preporučili prijatelji - rekao je Mladen Vojičić Tifa za Faktor.

Legendarni pjevač potom nas je zamolio da idemo sa njim u "The Pub" na Malti, gdje se trebao sresti sa svojim prijateljem Edinom Adilovićem, poznatim sarajevskim veterinarom.

Nažalost nakon što se sreo sa njim Tifa je saznao još jednu tužnu vijest. Naime, Vojičiću je jedna od kolegica Edina Adilovića u telefonskom razgovoru saopštila da je umro njegov maltezer star manje od dva mjeseca za kojeg je bio izuzetno vezan. Tifa je naprosto počeo da plače kao dijete i zamolio nas je da intervju uradimo jedan od narednih dana.

- Stvarno ne mogu vjerovati šta mi se sve danas desilo. U Sarajevo sam došao pun energije i želje da sa svojim muzičarima radim album, ali nakon današnjih dešavanja trebat će mi pauza od nekoliko dana – rekao je Tifa.

Izvor: Faktor.ba


Najčitanije na portalu