POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

EVO KAKO JE ZAVRŠILA SVADBA STOLJEĆA U SARAJEVU: Prije 3,5 godine letjeli helikopterom, vozili se `hummerom`, a sada…

Prije tri i pol godine to je bila vijest dana u Sarajevu, BiH, pa i u regiji. Drugog vikenda u devetom mjesecu 2012. godine proslavljeni bh. sportista i bivši šampion svijeta u boksu Mensur Peljto vjenčao se sa izabranicom svoga srca – Adisom Hotom.


Iako je bilo najavljeno, nevjesta nije tada sletjela helikopterom na plato Skenderije, jer propisi to nisu dozvoljavali, ali je poletjela sa nebodera Bosmala i u vožnji koja je trajala 20-tak minuta letjela iznad voljenog grada… Mladenci su na raskošno vjenčanje stigli u oklopnoj ‘hummer’ limuzini…
Ipak, brak nije dugo potrajao. krajem prošle godine stigla je prva najava o razvodu braka.

– Da, nažalost, istina je da se razvodim, ali najbitnije je da moja sada već bivša supruga i ja izlazimo iz tog braka svijetla obraza, a sve ostalo je naša privatna stvar, rekao je tada Peljto za medije i dodao kako bez obzira na novonastalu situaciju o svojoj bivšoj misli samo najbolje.

Međutim, od dobro obaviještenih izvora doznajemo šta se stvarno dogodilo. Adisa je početkom decembra 2015. godine predala tužbu za razvod braka putem svog advokata Sadika Hote, ali taj proces još uvijek faktički nije započeo.

Ipak, očekivani brakorazvodni proces već izaziva pažnju javnosti. S jedne strane navodno je sporna podjela imovine – s druge strane, prema neslužbenim informacijama, nije isključeno da se tokom ovog procesa bude isplivalo ono o čemu se šuška u kuloarima – da je nakon početnog spektakularnog vjenčanja, kasnije bilo nimalo glamouroznih stvari, pa navodno čak i prijetnji, nasilja…

Zasad, ni jedna od strana nije se odlučila u javnosti potvrditi ovakve priče, pa bi možda bilo i najbolje da tako i ostane – odnosno da, iako ne zvanično – ali praktično bivši supružnici – na korektan način okončaju svoj odnos.

Doznajemo.com


Najčitanije na portalu