POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

GRAĐANKA POSLALA FOTOGRAFIJE: "Ovo sam snimila u šumi kod Žepča, stvarno sramota!"

U redakciju portala Zepce.ba stiglo je otvoreno pismo građanke Ane Mrkonjić, koja ovim putem želi skrenuti pažnju javnosti i nesavjesnim građanima da svoj otpad ne odlažu u prirodu, nego na mjesta predviđena za odlaganje otpada. Evo šta piše u tom pismu...

- Budući da se stalno borimo sa smećem koje nam redovno odlaže GOSPODA iz susjednih sela uz lokalni put koji jednim dijelom prolazi kroz šumu u mjestu Ljubatovići, smeće koje je se pojavilo u noći 27.03.`17. je "kap koja je prelila čašu". Jako nas je ovaj postupak naljutio, budući da mi mještani redovno plaćamo odvoz smeća i kupimo ga uz put gdje lijepo stoje i natpisi "ZABRANJENO BACANJE SMEĆA", svaki dan ga je sve više i više.

Također ovim putem molim da se ne baca po šumi otpad sa groblja Zaglednik, ostavite negdje po strani, mi ćemo ga skloniti. Šaljem Vam slike rugla i odraza nečije kulture. Na slikama se vidi velika količina smeća odložena uz put koja je se pojavila već spomenutog datuma, među kojim su se mogli naći neki podaci na ime M.M. IV-b i rentgen snimak na ime J.M., stoga molim sve koji čitaju ukoliko poznaju ove osobe ili ako te iste osobe pročitaju da slobodno dođu i pokupe svoje smeće, kako ne bismo morali miješati policiju u sve ovo i da im više NIKADA NE PADNE NA PAMET da ovako nešto urade. Ovo je stvarno sramota i bezobrazluk, jer sve što je bačeno u šumi je moglo izgorjeti.

doznajemo.com


Najčitanije na portalu