POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ OSTAJU BEZ BOGATSTVA: Propao im…

Folk zvijezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović ostali su bez zastupništva Jaguara i Land Rovera u Srbiji jer je taj posao dobio Ostoja Mijailović, poslanik SNS i blizak prijatelj Velimira Ilića, piše beogradski Kurir.

Za ekskluzivno pravo zastupanja ovih prestižnih automobilskih brendova u Srbiji bile su zainteresovane mnoge firme, među kojima i poznati par.


- Brena i Boba su se ozbiljno spremali da prošire svoju firmu "Grand motors" ovim zastupništvom. Kupili su zemljište za 2,5 miliona eura kako bi osigurali da će ga dobiti, svjesni da bi to moglo biti odlično za imidž firme, ali i donijeti veliki profit.

Međutim, na isti posao je bacio oko i poznati biznismen Branislav Grujić, i to preko firme "Kompresor", ali ni on nije uspio - kaže sagovornik spomenutog lista.

Pored svih njih, posao je pripao "Bavaria motorsu", čiji je vlasnik Mijailović.

On treba biti ovlašćeni distributer Land Rovera i Jaguara za region, a investicija je vrijedna više miliona eura. Salon treba početi da radi 2. septembra. Iako je mnoge začudila pobjeda Ostojića, pozitivno je što je dolazak na otvaranje najavio sam vrh automobilske kompanije - zaključuje izvor.

doznajemo.com


Najčitanije na portalu