POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MAJKA ZATEKLA KĆERKU SA MOMKOM: Ono što je nakon toga uradila vodilo je ka tragediji…

40-godišnja majka pobješnjela je kada je zatekla svoju 15-godišnju kćerku sa momkom. Udarila ju je, a onda je tinejdžerka pokušala pobjeći. Dalji razvoj događaja šokirao je sve…

Tragičan događaj desio se u mjestu Fushe Kuqe na sjeverozapadu Albanije. Mimoza Keqi (40) je kalašnjikovim ubila svoju kćerku, G.K. (15), a zatim i sebe, prenosi sajt Bosnjak-KS pisanje albanskih medija.


Mimozin muž je šokiran. Kazao je da između njih dvije nije bilo sukoba i da pretpostavlja da je neka trenutna svađa dovela do tragedije.

Potvrđuju to i nalazi istrage policije u okrugu Lezhe, u albanskom distriktu Kurbin. Naime, policija i eksperti u Lezhi su uspjeli rekonstruisati mjesto zločina nakon prikupljanja dokaza na licu mjesta.

Tokom samog incidenta nije bilo svjedoka, sve se dogodilo između majke i kćerke. Pema pretpostavkama policije majka je udarila svoju kćerku nakon što ju je zatekla s momkom, koji je pobjegao. Kada je i djevojka pokušala pobjeći, majka ju je ponovo napala, nakon čega je kćerka pala na pod bez ikakvih znakova života.

Nakon što je 40-godišnja majka vidjela da je njena kćer preminula, uzela je papir i olovku i napisala oproštajno pismo, nakon čega je izvršila samoubistvom u dvorištu. Policija navodi da je žena dvostruko ubistvo izvršila jednim oružjem, djevojka je pogođena s tri metka, jedan u ruku a dva direktno u tijelo, što je izazvalo trenutnu smrt.

Prema informacijama iz policije žena je imala jednu ranu na glavi, dok su na mjestu događaja pronašli i veliku količinu kose koju je žena isčupala sama sebi nakon što je ubila svoju 15-godišnju kćer.

“Pojedosmo sami sebe, sada živite mirno i što duže”, bile su posljednje riječi koje je ova nesretna žena napisala.

Komšije i prijatelji nikako ne mogu povjerovati u to što se desilo, izražavajuči žaljenje prema žrtvama. Sin iz Amerike odmah je krenuo u domovinu nakon što je obaviješten o tragediji.

U mjestu Fushe Kuqe su došli brojni pripadnici snaga reda.

Nezvanični izvori navodno bliski istrazi navode da je 15-godišnjakinja navodno izostala jedan dan iz škole zbog tobožnje bolesti. Kada se majka vraćala s posla pronašla ju je sa momkom koji je brže bolje pobjegao.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)


Najčitanije na portalu