POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MILICA TODOROVIĆ PRIZNALA: Još sam nevina…

Iako je uvijek vesela i pozitivna, Milica je u intervjuu za „Alo!” bila specijalno raspoložena. Ona je između ostalog ispričala da još nije izgubila nevinost, a da li se šalila ili je bila ozbiljna, nije nam otkrila do kraja intervjua. Todorovićeva je za početak ispričala koliko joj dolazak proljeća prija.

- Sve je lijepo i sve se budi, a ja ustajem u pet po podne. Vidiš, momak mi je danas rekao da je bio lijep dan - kaže nam na početku razgovora.


Na pitanje ko je najviše usrećuje i zašto voli proljeće, kaže:

- Proljeće budi neka osjećanja, razdragana sam sva... Cijela porodica mi je vesela, pa sam i ja. Ja sa sestrama i majkom imam grupu na društvenim mrežama koju odmah ujutru otvorim i zajedno se smijemo našim pričama.

Milica je u sličnom maniru nastavila da odgovara na sva naša pitanja. Razdragano i uz osmijeh. Pokušali smo da saznamo da li se sjeća svog prvog sek*a, međutim, pjevačica nas je šokirala odgovorom.

- Ja još nisam imala se*s - kaže Todorovićeva.

Potom su joj u pomoć priskočili prijatelji koji su se zatekli na licu mjesta, a Milica je na sav glas vikala:

- Ja sam nevina! Nevina! Tačnije, Nevena. Ovdje me svi zovu Nevena - kaže ona, što potvrđuju i njeni prijatelji, a jedan dodaje da je danas u trendu vraćanje nevinosti.

- Odeš kod ljekara i za 50 eura postaneš nevena. Ili stotku, ne znam koliko je sad - kaže nam on, a Todorovićeva se slaže:

- Trend je. Ne, ne, ja sam u trendu, ali sam sa modom posvađana. Stilisti se brinu za moj stajling, ali za tu vrstu mode se ne brinu - dodaje pjevačica.

Kada smo joj saopštili da važi za osobu koja je uvijek u trendu, te je pitali da li bi se podvrgla operaciji „vraćanja nevinosti”, pjevačica nam odgovara:

- Ne znam na šta misliš, danas je mnogo lijep dan. Stvarno ne mogu da pričam o tome, pogotovo ne o prvom sek*u. Razumi me - završava ona.

Međutim, pjevačica ovaj put nije kasnila na snimanje emisije, kao što povremeno radi, a  kaže da je vlasnica „Grand produkcije“ ne bi nikada prekorila, čak i da kasni.

Alo.rs


Najčitanije na portalu