POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NAKON ŠTO JE NA FARMI ZAVRŠILA SA NEKOLIKO NJIH U KREVETU: Roditelji Tamare Đurić u emisiji otkrili…

Tamara Đurić je podigla veliku prašinu od kada je ušla u ``Farmu``. Provokativna klaberka je na samom početku imala se*s sa Milošem, a u krevetu je završila i sa ostalim farmerima. Njeni roditelji vjeruju da ona nije bila intimna.Roditelji Vesna i Predrag Đurić tvrde da bi se odrekli kćerke kada bi sapavala sa nekim pred kamerama.


``Vaspitali smo je da bude radna i da ne da na sebe, baš kakva je na Farmi. Ne bismo joj oprostili kada bi imala se*s, tada bi se odrekli kćerke. Bili smo u haosu zbog njenog ponašanja, ni jednom roditelju ne bi poželjela to`` rekla je Tamarina mama Vesna. Oni tvrde da je njihova kćerka oduvijek željela da postane poznata, kao i da podržavaju vezu sa Dejanom Palićem Makaronom koji je svojoj djevojci finansirao ugradnju silikona u grudi.

``Nisam mogao previše da utičem na nju i njen život. Ako je to njoj njen dečko želio da pokloni, šta sad ja imam tu da se miješam. Mislim da je možda mogla da ugradi samo malo manje silikone, ali ako je ona tako srećna, onda ja nemam ništa protiv``, zaključio je Predrag Đurić u emisiji Magazin In.

Najčitanije na portalu