POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NAMAMILI TINEJDŽERKU U NAPUŠTENU KOLIBU: A onda je 38 muškaraca naizmjenično silovali...

Nakon što su je namamili u napuštenu kolibu, mušarci su djevojku satima naizmjence silovali. Sumnja se da su silovali i njenu 17-godišnju prijateljicu. Sličan napad dogodio se ove sedmice i kada je dvije tinejdžerke silovala grupa muškaraca, a zatim ih objesila.

Malezijska policija uhapsila je 13 osoba, a u potrazi su i za drugim osumnjičenima nakon što su se pojavile optužbe da je 38 muškaraca silovalo 15-godišnju djevojku u napuštenoj kolibi u državi Kelantan 20. maja, javio je Reuters.


Nakon što su je namamili u kolibu, mušarci su je satima naizmjenično silovali, a policija istražuje da li je i njena 17-godišnja prijateljica koja je bila s njom također silovana.

Navodni napad, samo jedan od nekoliko brutalnih na području Azije posljednjih dana, izazvao je ogorčenje među ženskim grupama.

Državni službenici slučaj još uvijek odbijaju komentirati, ali prema informacijama medija nekoliko osumnjičenih muškaraca bilo je pozitivno na amfetamin. Među njima je navodno i jedan otac sa svoja dva sina tinejdžera.

Inače, silovanja nisu rijetkost u Maleziji. Samo tokom 2012. godine ih je prijavljeno gotovo 3.000. U njih 52 bile su uključene djevojke mlađe od 16 godina.

Brutalan napad dogodio se ove sedmicu i u Indiji kada je dvije tinejdžerke silovala grupa muškaraca, a zatim ih objesila.

Izvor: doznajemo.com


Najčitanije na portalu