POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NE IGNORIŠITE IH: Imate li OVAKVE snove?

Da li vam se dogodilo da se probudite i nije vam jasno kako vam se u snovima desilo nešto napeto. ``Spavate, ali libido i dalje ``vrti`` po svome``, kaže dr Suzan Blok sek*olog iz Los Anđelesa i osnivač instituta za erotsku umjetnost i nauku. Snovi pomažu da, nesvjesno, izvučete na površinu sve što utiče na vaš život. Sek*ualne fantazije nisu bukvalne.


Umjesto toga, navodi, mogu da simbolizuju probleme, želje i nade u svim aspektima života. Ovo su korisne stvari iz najčešćih erotskih snova:

1. Akcija sa poznanikom

To ne znači da želite da prevarite bračnog partnera... samo znači da se možda divite toj osobi i da biste hteli imati neke njihove kvalitete.

``Se*s je krajnji čin povezanosti dvije osobe. Ako se seksate sa nekim u snovima, velika je mogućnost da želite ono što ta osoba ima``, kaže Lauri Louvenberg autorka knjiga o snovima.

2. Akcija sa šefom

Ovaj san znači da želite da se zbližite sa svojim nadređenim, ali ne na ``nađimo se u ostavni za pet minuta`` način. Se*s je toliko intiman da bi mogao da znači da se ne slažete sa idejama ili načinom upravljanja poslovanja, i želite to da promijenite.

3. Tražite mjesto za vođenje ljubavi

Ako sanjate da ne možete da nađete mjesto za vođenje ljubavi, vjerovatno je u pitanju udaljavanje, sve više i više iz dana u dan.

4. Vođenje ljubavi  u javnosti

Javlja se ako vaš prijatelj ili član porodice osuđuje vašeg partnera.

5. Letenje

Potpuno ste slobodni, nesputani i prepušteni fizičkim nagonima. Letenje u snu blisko je povezano sa orga*mom. Odlazak na nebo može da znači da ste frustrirani zbog trenutnog stanja sek*ualnog života.

6. Veza sa slavnom osobom

Snovi o vođenju ljubavi sa slavnom osobom mogu da znače da vam fali pažnje.

7. Sanjate bivše

Ako vam se povremeno pojavi u snovima, moguće je da vaš mozak samo kopa po sjećanjima. Možda se bliži rođendan ili ste vidjeli neku objavu na Fejsbuku, to ne znači da želite podsvjesno da se pomirite.

Ako prečesto sanjate bivše moguće je da u sadašnjoj vezi imate probleme na kojima treba da poradite.

Alo.rs


Najčitanije na portalu