POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NEVIĐEN SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA: Šaban izašao na binu i rekao da će on seksi djevojci…

Nada Sečivanović (21) iz Mrčajevaca kod Čačka učestvovala je u duelu u trećem krugu "Zvezda Granda" sa Zvezdanom Stevanović (22) iz Stare Pazove. Nada Sečivanović je odlukom produkcije ponovo vratila u takmičenje i dobila još jednu šansu. Prva kandidatkinja se odlučila za pesme "Zver" i "Plan B", dok je Zvezdana izabrala numere "Tužna pesma" i "Crno i belo". Nakon sjajnih nastupa rezultat je bio 6:6. Usledio je baraž akapela u kome je pobedila Zvezdana koja se direktno plasirala u četvrti krug.
"Zvezdana će biti jedna od najvećih pop zvezda Srbije i šire, a iznedriće je Zvezde Granda. Ona prelepo peva i ima jedan mračni stil i ima sve šanse da vrati pop i rok muziku na našu scenu", rekla je Jelena Karleuša. Viki Miljković je pohvalila Nadu da je bolja nego u prethodnom krugu, dok je Zvezdani poručila da je fantastična.

Pogledajte šta je žiri prognozirao Zvezdani Stevanović u prvom krugu takmičenja OVDE.

"Nado smišljeno si odabrala pesme i potpuno si drugačija i mnogo bolja. Zvezdana vidi se da si ti rešila da ove godine uspeš i prođeš", rekla je Ana Bekuta. Marija Šerifović je poručila Nadi da u njoj čuči zver, ali ona ne može da se oslobodi straha. Podsećamo, Nada se u drugom krugu rasplakala na sceni.

"Ako nastaviš da se treseš tako otićićemo svi u zatvor zbog zlostavljanja", našalila se Marija Šerifović. Šaban je prekinuo raspravu, ustao sa stolice i otišao do devojaka na scenu.

"Ako Nada ne dođe do finala od mene ima bar dve pesme", obećao je Šaban Šaulić i dobio aplauz.

Zvezde Granda


Najčitanije na portalu