POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ONA JE SA 17 SILOVANA I ODBILA DA ABORTIRA: Rodila je sina koji je danas velika SVJETSKA ZVIJEZDA!

Ove detalje iz života pjevača sigurno niste znali! Njegovoj majci nije bilo ni malo lako, ali uspjela je i danas je ponosna na svog sina. Naime, u pitanju je Džastin Biber koji danas ima 23 godine i od tinejdž zvijezde je prerastao u dokazanog profesionalca. Međutim, svega toga ne bi bilo da njegova majka Peti Melet sa 17 godina nije donijela pravu odluku i odbila da abortira.
Peti je prije trudnoće preživjela sek*ualno zlostavljanje i sve posljedice koje ono nosi. Osjećala je sramotu, ličnu krivicu zbog svega što joj se desilo, pokušala je i samoubistvo. To je bila kulminacija godina patnje, drogiranja, alkoholisanja. Sve to Peti je pretočila i u knjigu, koja je sedam dana nakon objavljivanaj postala bestseler ``Njujork tajmsa``. Željela je da njeno iskustvo pomogne drugima.

Sa 17 godina bila je trudna sa Džastinom. Ohrabrivali su je da abortira, ali, kaže Melet, to je za nju bila neprihvatljiva opcija. ``Jednostavljno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla da odustanem``, rekla je Melet.

Kada je prvi put čula svog sina da plače, to je, kaže, bila muzika za njene uši. Zna, kaže, da to sada zvuči ludo, ali on je zvučao kao da pjeva.

Kurir


Najčitanije na portalu