POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVAKVOG ZAPLETA NEMA NI U SAPUNICAMA: Muž ostavio ženu nakon rezultata testa očinstva, ali…

Čitava obitelj Serrano dugo je pokušavala doći do suvislog odgovora na sva svoja pitanja, a Manon je ispričala kako je bila jako zbunjena jer nije znala ko je i odakle zapravo potiče.

Manon Serrano (18) iz Francuske otkrila je da su je slučajno zamijenili s drugom bebom u bolnici nakon rođenja. Majka Sophie rodila je 4. 7. 1994. godine (slika), a prije osam godina obitelj je DNK testovima otkrila da Manon nije njihovo dijete.


Sophie je ostavio suprug nakon što je test očinstva potvrdio kako Manon nije njegovo dijete. Godinama je bio uvjeren da ga je žena prevarila, jer Manon ima tamniju kožu od svojih roditelja. Dvije godine nakon toga Sophie je također bila na testiranju te se utvrdilo kako ni ona nije majka svoje kćeri.

Čitava obitelj Serrano dugo je pokušavala doći do suvislog odgovora na sva svoja pitanja, a Manon je ispričala kako je bila jako zbunjena jer nije znala ko je i odakle zapravo potiče.

– Kada sam sve to doznala imala sam osjećaj da mi se nebo na glavu srušilo. Imala sam osjećaj da sam izgubila kćer koju sam odgojila i izgubila sam sve. Cijela obitelj je trebala odlaziti na savjetovanja – ispričala je potresena Sophie.

Dodala je kako su pogriješili u bolnici, jer su njenu kćerku stavili u krevetić s drugom curicom, a majkama su kasnije dali krive djevojčice. Kaže kako je medicinskim sestrama rekla da to dijete ne nalikuje njenom djetetu, ali ju nisu htjele slušati, piše Daily Mail, prenose 24sata.

Obitelj Serrano se kasnije sastala s obitelji u kojoj je odrasla njihova biološka kćerka. Uprkos otkriću, obje djevojke su odlučile ostati s obiteljima koje su ih odgojile. Sophie je tužila kliniku zbog zamjene beba, a pravni zastupnik klinike je rekao da su majke trebale i same primijetiti da su im zamijenili djecu.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)


Najčitanije na portalu