POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO SVI MUŠKARCI SVIJETA GLEDAJU: Brutalna snimka seksa Džej Lo u javnosti…

Privatna, “brutalna” snimka Dženifer Lopez u trajanju od nekoliko sati mogla bi ipak biti objavljena i to zbog rupe u zakonu koju planiraju iskoristiti Ojani Noe, prvi suprug latino dive, i njegov poslovni partner Ed Mejer.

Poznata pjevačica i njen prvi suprug već se šest godina sude oko spornog videa, koji navodno prikazuje Džej Lo u nimalo čednom izdanju. Javnosti je najnapetija snimka seksa koja je nastala na medenom mjesecu para, no video navodno uključuje i svađu pjevačice i njene majke oko Dženiferine ovisnosti o kocki, kao i nestašno igranje Džej Lo s prijateljicom pod plahtama.


“Planiramo izdati DVD i omogućiti streaming videa. U pitanju je video na kojem je Džej Lo potpuno gola, a tu su i scene seksa, osobito iz hotela tokom medenog mjeseca”, najavio je Mejer.

“Snimka sadrži brutalno zanimljiv materijal koji će šokirati fanove – siguran je Mejer. Na pitanje zašto već godinama insistira na razotkrivanju Jenifferinog privatnog života, izjavio je da s pjevačicom ima “nedovršenog posla”, prenosi Index.hr.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
Piše: ATV


Najčitanije na portalu