POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

PALE PROZIVKE NA VJENČANJU ZVEZDA GRANDA Mladenka odbrusila mladoženji: Sram te bilo!

Pjevački par Ivana Pavković i Petar Mitić su se vjenčali  crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu u Beogradu. ``Zvezde Granda`` zaklele su se na ljubav pred Bogom u najužem krugu porodice i prijatelja. Petar i Ivana su odlučili da svadba bude po srpskim običajima, pa nije izostala ni kupovina mlade od njene rodbine.

- Trebali smo da idemo u Bor da kupimo mladu, ali daleko je, pa sam je u našem stanu kupio za neke sitne pare. Dobro sam prošao! Danas je naš dan, baš sam ga emotivno doživio. Plakao sam stalno, a ona je vodila računa da joj se ne razmaže šminka - rekao je srećni mladoženja, dok se mladi nije dopao komentar da je ``jeftina``:

- Sram te bilo! Kako možeš to da kažeš? - dobacila je Ivana, a onda nam je otkrila kako se borila protiv suza radosnica:

- Rekla sam svima da stanu iza mene u crkvi, jer čim vidim da neko plače i meni krenu suze.

Ivanin tata Zoran, koji je takođe pustio suze, stao je u odbranu zeta, ne mogavši da sakrije radost što mu se mezimica udaje:

- Petar je super dečko. Imam strašnog zeta. Mislim, strašno dobrog - rekao je Zoran.

Mladenci su se poslije crkvenog vjenčanja uputili na veliko slavlje u restoranu ``Inter Holivud`` na Ledinama. Tamo su dočekali brojne kolege i prijatelje. Poznati pjevači smjenjivali su se za mikrofonom, pa se svadbeno veselje pretvorilo u nezaboravnu žurku. Mlada, koja je u šestom mjesecu trudnoće, đipala je do kasno u noć, a najviše para muzici je dala uz numeru ``Makedonsko devojče``.

Na svadbi su bile gotovo sve ``Zvezde Granda`` i to: Katarina Živković, Rada Sarić, Nebojša Vojvodić, Mirjana Mirković, Andreana Čekić, Darko Filipović, Ljubomir Perućica, Milan Dinčić Dinča, Vanja Mijatović, Biljana Sečivanović, Jelena Kostov, Saša i Nikolina Kapor, Milica Pavlović, Darko Lazić i Ana Sević.
(Ekskluziva)


Najčitanije na portalu