POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

POGLEDAJTE KO JE DJEVOJKA JUSUFA NURKIĆA: Tuzlanka Emina očarala je američku pobliku i novinare…

Jusuf Nurkić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, blistao je sinoć u pobjedi protiv Denver Nuggetsa (122:113) čini se da je imao i posebnu inspiraciju jer ga je s tribina bodrila njegova djevojka Emina Durić.

U pobjedi protiv Denver Nuggetsa (122:113), svog bivšeg kluba, Nurkić je postavo vlastiti rekord karijere, postigavši 33 poena, uz 16 skokova, tri blokade i dvije asistencije.


Nurkić je nakon utakmice pozdravio svoju djevojku Eminu, a da je riječ o ozbiljnoj vezi i da je ova ljepotica osvojila srce Bosanske zvijeri, potvrđuje i nedavna fotografija našeg reprezentativca kada je pred utakmicu u dvoranu došao s majicom na kojoj je bio oslikan Eminin lik.

I ranije je Nurkić naglašavao kako su mu najveća podrška u karijeri porodica i djevojka, a to je potvrdio i u utakmici protiv Denvera.

Inače, Emina je rođena u Tuzli, a sa Jusufom je u vezi već nekoliko godina. Sa bratom Emirom često posjećuje Ameriku, odnosno Nurkićeve utakmice, čemu svjedoči i fotografiju na Facebooku, u vrijeme dok je Nurkić nosio dres Denvera.  

Prije nego što je dobio poljubac u grotlu Moda Centra, naš reprezentativac dao je zanimljivu izjavu kojom je “bocnuo“ bivše saigrače iz Denvera.

- Kada sam tek došao u Portland, rekao sam da ćemo igrati u play-offu. Željeli smo to mjesto. A ovim momcima (iz Denvera, op.a) želim ugodno ljeto - poručio je Nurkić.

Novinari su se raspisali i o njegovoj djevojci Eini. Primijetili su zanimljivu činjreicu da je sve vrijedme utakmice sjedila mirno i ostajala je sjediti i u trenucima kada je cijela dvorana skakala na noge.

-Nikada se pretjerano ne uzbuđujem, uvijek nastojim biti staložena, objasnila je lijepa Emina novinarima, koji su ustvrdili da Emina i Jusuf karakterno pristaju jedno drugom.

Slobodna Bosna


Najčitanije na portalu