POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

RED KIŠE, RED SNIJEGA, A ZA VIKEND...: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u naredna tri dana…

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme, sabije padavine ujutro na istoku.

U Hercegovini pretežno sunčano veći dio dana. Poslije podne prolazno naoblačenje. Vjetar u Bosni slab sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje od 14 do 18°C.


Sutra u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana sa slabom kišom, na planinama slab snijeg. U Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje od 14 do 18°C.

U subotu u Bosni pretežno oblačno. U jutarnjim satima slab snijeg ili susnježica u centralnim i istočnim područjima. U Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini jaka bura, koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 9°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C.

Slobodna Bosna


Najčitanije na portalu