POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Sin Viki Miljković je normalno zaspao, ali kada se probudio uslijedio je šok…

Pjevačica Viki Miljković (40) preživjela je pakao nakon što se njen sedmogodišnji sin jednog jutra probudio i jednostavno nije mogao da hoda. Naime, prije dvije nedjelje je pjevačica doživela tragediju kada se njen sin Andrej probudio sa riječima ``Mama, ne mogu da hodam``.


Iako skuplja sličice fudbalera i čak je ošišan kao Kristijano Ronaldo, maleni Andrej je sada daleko od bilo kakvog bavljenja sporta. Kada mu se zdravstveno stanje pogoršalo on nije mogao da stane na noge jer su mu stopala zgrčila, a potkoljenice bile tvrde kao kamen, ispričala je pjevačica.

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lijek. Išli smo kod ljekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se! - rekla je Viki za ``Story``.

Kako je navela, odmah joj je bilo jasno da je riječ o mišićnom spazmu, ali nije mogla da ukapira zašto se dešava u oba donja ekstremiteta.

Na sreću, analize su pokazale da su u pitanju virusi koji su podivljali u tijelu djeteta, a njihova vrijednost bila je uvećana 30 do 40 puta u odnosu na dozvoljeno.

Ipak, ovi stravični trenuci nisu pokolebali pjevačicu u želji da sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom uskoro dobije još jedno dijete.

Izvor: Blic.rs


Najčitanije na portalu