POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SJEĆATE LI SE AJŠE KAPETANOVIĆ IZ ZVEZDA GRANDA: Pogledajte kako sada izgleda…

Ajšu Kapetanović upoznali smo na prošlogodišnjoj sezoni šoua „Zvezde Granda“. Naime, mlada Sarajka svojim slavujskim glasom raspametila je cijeli Balkan, a kako kažu muzički znalci, ukoliko se nastavi baviti pjevanjem zasigurno da je očekuje uspješna karijera.


Kako  je jedne prilike Ajša kazala, trenutno joj je prioritet školovanje, a sada se maksimalno posvetila pripremama za upis u srednju školu.


Nedavno je uspješno okončala jednu od životnih etapa, tako da je maturirala s najvećim ocjenama. Pjevačica je završila 9. razred, a zajedno sa svojom porodicom dugo je birala matursku haljinu.

No, ipak mamina zamisao bila je da haljina bude pink, sa srebrnim detaljima, što se ispostavilo da je pun pogodak. Ajša je bila neprepoznatljiva na maturi, pa je rapametila sve momke iz razreda, koji su se sve vrijeme otimali ko će na maturi plesati s mladom pjevačicom.

Te večeri uz nju je bila cijla porodica, a na maturskom ispraćaju njeni prijatelji su upoznali i Ajšinog brata Omara, koji ima tek nekoliko mjeseci.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
Piše: expressmag.ba


Najčitanije na portalu