POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SKANDAL NA VUČIĆEVOM PREDIZBORNOM SKUPU: Iz sale izbačen čovjek koji je vikao:…

„Naš je cilj da uradimo sve da Srbija ostane stabilna zemlja, i zato ne nasedajte na provokacije kandidata bivšeg režima, ne reagujte na napade i isprazne štosove, nemojte da dirate bilo koga, pustite ih, jer, Srbiju ne mogu da pobede“, poručio je danas kandidat za predsjednika Srbije Aleksandar Vučić na mitignu u Nišu.


"Oni rade svoj posao, a to im je bio plan od početka. I ne dirajte bilo koga zato što hoće da nas isprovocira...To rade u svakom gradu. Uz iste isprazne štosove. Pustite ih na miru, jer Srbiju da pobede ne mogu, a to je najvažnije", obratio se Vučić građanima u dupke punoj niškoj hali "Čair".

Iz publike se još na početku Vučićevog govora čulo „Gladni smo, gladni smo“ ali je obezbjeđenje brzo reagovalo i čovjek je izbačen iz hale.

Aleksandar Vučić je svojim političkim protivnicima poručio da nastave da udaraju, ali malo jače, jer ovo što rade nije ništa.

"Pala muva na medveda. Jače udarajte, mi nećemo da vraćamo uvredama, mi ćemo da pobeđujemo autoputevima, radnim mestima i radom", izjavio je Vučić.

Vučić je podsjetio da rezultate daje i politika za koju su govorili da neće opstati, da je cilj Evropska unija, ali i da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije i neće uvoditi sankcije Rusiji.

"Nećemo zabadati nož u leđa našim tradicionalnim prijateljima", rekao je aktuelni premijer Srbije.

Slobodna Bosna


Najčitanije na portalu