POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SLOVENKA ISPRIČALA KAKO SU JE NA BRODU SILOVALI kormilar i vlasnik: Njen muž je…

Policija u Zadru u Hrvatskoj je u subotu privela dvojicu muškaraca iz okoline tog grada, zbog osnovane sumnje da su u ponedjeljak navečer 18.07. ove godine, na izletničkom brodu na vezu u zadarskoj gradskoj luci silovali 34-godišnju turistkinju iz Slovenije.


Prijavu silovanja žena je podnijela dan nakon događaja, na putu prema Sloveniji, na području primorsko-goranske policijske uprave. Policija je lišila slobode 44-godišnjeg K.Š., vlasnika broda, i 51-godišnjeg M.C., kormilara na tom izletničkom brodu. Nakon što su ispitani u policiji, privedeni su Županijskom državnom odvjetniku Dušku Beroviću, koji ih je uz kaznenu prijavu za silovanje proslijedio sucu istrage Županijskog suda u Zadru. Nakon provedenog ispitivanja sudac istrage Hrvoje Visković obojici je odredio istražni zatvor do 30 dana.

Obojica negiraju da se silovanje dogodilo, odnosno kažu da je ona dala pristanak na odnos.

Događaj koji je prijavila slovenska turistkinja dogodio se, prema neslužbenim informacijama, u ponedjeljak navečer na izletničkom brodu, navodno jedrenjaku, dok je bio privezan za rivu u zadarskoj luci, nedaleko od gradskog mosta. Slovenka je dvojicu osumnjičenih mušakarac upoznala nekoliko dana prije i oni su je te večeri pozvali na brod što je ona prihvatila.

Prema neslužbenim informacijama, turistkinja iz Slovenije u Zadar je došla na ljetovanje sa suprugom i s njim je tu provela sedam dana. Potom je odlučila ostati još sedam dana, ali bez svoga supruga.

Doznajemo.com/Zadarski.hr


Najčitanije na portalu