POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠOKANTAN PREOKRET U PORODICI SENADE NURKIĆ MACE: Evo zbog čega se majka odriče svoje kćerke…

Video Senade Nurkić poznatije kao Maca diskrecija i Gastosa iz toaleta podrmala je region.

Izgleda i Enesu, majku Senade Nurkić koja je se javno odrekla preko magazina Svet. Enesa je srpskom magazinu ispričala šokantnu ispovijest da joj je teško što joj je Senada kćerka te da je se mora odreći.


Narod upire prstom u nju, govore ”eno majke one kur*etine” no kap koja je prelila čašu bila je afera u toaletu između Senade i Gastoza u vili Parovi. Senadinu majku nazvao je njen brat i zamolio da više ne gledaju taj show jer kako kaže ko zna šta još tamo mogu da vide.

Od malih nogu je raspuštena, od malena su počeli muškarci da joj se sviđaju. Izmakla mi je kontrola nad njom jer sam radila da bi nas prehranila i nisam mogla da vodim računa, to je sada velika sramota. Lijepo se kod nas kaže kopi*e je kopi*e i tako će i ostati! Za nju u ovoj kući više nema mjesta, daleko joj lijepa kuća od moje, neka sada traži one koji su joj obećavali štošta. Ko zna kako će i završiti ali neće dobro kako je krenula. – ispričala je majka Enesa za magazin Svet.

Još je dodala da je Macu nakon izlaska htjela upoznati i sa biološkim ocem ali izgleda da se ni to neće desiti. No komentari su podijeljeni po pitanju ove teme jer mnogi osuđuju Macu ali i mnogi ovaj kako ga zovu gnusan postupak majke koja je nedavno svoju kćerku hvalila javnim uključenjem u program. Zbog čega se sad sve ovo desilo, ko zna. Znaju majka Mace Diskrecije i sama Senada Nurkić.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)


Najčitanije na portalu