POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VELIKA TUGA ZA SRPSKIM PJEVAČEM KOJI JE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Iza sebe je ostavio troje djece…

Na groblju Zbeg u Borči danas je održan petogodišnji pomen legendarnom muzičaru Ljubiši Stojanoviću Luisu, koji je 31. jula 2011. godine tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Silvana Stojanović, supruga nastradalog pjevača, s kojim ima troje djece, Andreja (12), Sergeja (10) i Ela Mitu (8), otvorila je dušu za Kurir i otkrila šta su sve preživjeli u posljednjih pet godina.


- Svake godine na današnji dan skupi se uži krug prijatelja i porodice i pričamo o Luisu, prisjećamo se svih lijepih trenutaka koje smo proveli s njim. Za ovih pet godina, otkad on nije sa nama, bilo je teških perioda, ali to je sada sve iza nas. Mnogo smo patili, a imali smo i egzistencijalnih problema - počinje priču Luisova Silvana.

Kaže da je od Luisove tragične smrti morala da savlada dosta izazova i u većini slučajeva je uspjela.

- Kad bi me sad neko pitao kako sam, pravi odgovor bi bio sastavljeno. Pet godina je trebalo da stanemo na noge i da se skockamo. Sad držimo vrtić, pravili smo pauzu dvije godine, a od prošle konačno opet radi. Polako se sastavljamo i sve dolazi na svoje. Najbitnije je da nisam flipnula na tom putu i da sam ostala zdrave pameti zbog naše djece. Prije mi je bilo smiješno kad mi neko kaže da vrijeme liječi sve. Zapravo, vrijeme vam daje mogućnost da se stabilizujete, ali vi nikad ne možete nekog da prežalite - priča Luisova žena i dodaje da je njen pokojni muž i dalje s njima i da djeca svakodnevno pričaju o njemu:

- Kad putujemo negdje, stalno slušaju „Ludi ljetnji ples“. Taj CD mi se izlizao koliko vole tu pjesmu. Kad god krenemo van Beograda, njemu se prvo javimo, ako to mogu tako da kažem. Obavezno odemo do groba i zapalimo svijeću, to je naš mali ritual - kaže sjetno Silvana i ponosno ističe da se Luisovi nasljednici muzički obrazuju i da je najstariji Andreja ujedno i najtalentovaniji.

Kurir


Najčitanije na portalu