POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VODOINSTALATER JOJ DOŠAO DA POPRAVI BOJLER: Imali su strastven odnos, ali onda…

Kratkotrajna ljubavna afera ovoj ženi donijela je pakao. Naime, još 2007. godine upoznala je vodoinstalatera koji je došao i njen stan popraviti bojler…

Međutim, nakon četiri sedmice doznala je da je oženjen i odmah je prekinula tu vezu. Ali tada je počeo pravi pakao.


Rachel Lyne će do kraja života žaliti zbog kratkotrajne afere s vodoinstalaterom koji joj je popravljao bojler.

Nakon četiri sedmice, afera s Richardom Holmanom je završena – čim je otkrila da je oženjen, ali njeni problemi su tek tada počeli.

Sedam godina ova žena trpila je maltretiranje Richarda i njegove žene. Par je postavio na stotine lažnih profila na internetu gdje su Rachel predstavili kao prostitutku.

Odselila se stotinama kolometara daleko, ali se ipak suočavala s muškarcima koji su dolazili na njena vrata očekujuči seks.

Na kraju je ispred kuće morala staviti znak da njena kuća nije bordel.

Jučer su Richard i njegova, sad već bivša, supruga osuđeni na 27 sedmica zatvorske kazne zbog uznemiravanja, ali su mnogi od okrutnih profila ostali aktivni.

Nakon saslušanja, Rachel je izjavila da je par uništio svaki aspekt njenog života i da je sve to uništilo i njen odnos s roditeljima.

- Prijatelji i ljudi koje sam poznavala cijeli život mislili su da sam prostitutka. Možete zamisliti poniženja i neugodnosti koje su priredili mojoj porodici.

Rachel i Richard počeli su vezu nakon što joj je popravljao bojler 2007. godine. Kad se njegova supruga javila na mobitel, ona je doznala da je oženjen i odmah je prekinula aferu s Richardom.

Richardova supruga nazvala ju je razaračicom brakova i ku*vom, a nedugo nakon što je otkrila aferu, na Rachelinu adresu, kao i na radno mjesto, počelo je stizati donje rublje.

Njeni roditelji i komšije primili su pisma u kojima se tvrdi da je Rachel prostitutka i diler droge. Njen pas je nestao, a pronađen je 400 milja daleko od kuće.

Stotine lažnih profila postavljeno je na stranice za upoznavanje i seks, a u prosjeku četiri čovjeka dnevno pojavljivala su se na njenim vratima očekujući seksualne usluge.

2011. godine se preselila, ali joj se svejedno jedan čovjek došao na vrata misleći da se s njom na internetu dogovorio za susret.

Policija traga za njenim profilima na računaru bivše Richardove supruge, u kojima je Rachel predstavljena kao prostitutka.


Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)


Najčitanije na portalu