POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVAKVA SRAMOTA SE NE PAMTI: Pogledajte kako se nacionalista Ivanić danas osramotio u Mostaru…

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić greškom je proglasio otvorenim dvadeseti Međunarodni sajam privrede u Mostaru koji je protokolom službeno trebao otvoriti predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić koji se obratio prisutnim izrazio je maksimalnu podršku Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, nakon čega je sajam proglasio otvorenim.Na njegovo izlaganje reagovali su organizatori koji su kazali kako je predviđeno da premijer Hrvatske Andrej Plenković službeno otvori sajam.

Riječ je o važnom sajmu na koji su osim hrvatskog premijera došli i premijer Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, kao i visoka delegacija Republike Kine.

Nakon nekoliko težih godina, sajam ove godine bilježi rast broja izlagača te zemalja iz kojih oni dolaze. Ove godine će ih biti predstavljeno više od 800, a polovina je iz naše zemlje. Osim privrednog dijela, bit će upriličen i veliki broj kulturnih i zabavnih manifestacija.

Klix


Najčitanije na portalu