POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UPOZNAO CURU NA INTERNETU: Otišao da se vidi s njom, a onda je uslijedio ŠOK za sve…

Alexander Peter Cirk (41) je letio sve do Changsha, Kina, kako bi sreo svoju online djevojku Zhang prvi put. Međutim, kada se 26-godišnja Kineskinja nije pojavila na aerodromu, Alexander je strpljivo čekao na aerodromu cijelih deset dana.

Na fotografijama koje su se pojavile na internetu, vidi se da je Alexander iscrpljen, a i prilično neuredan. Zhang  nije pronađena, a zaljubljeni Holanđanin nije napuštao aerodrom sve dok ga nisu odvezli u bolnicu zbog iscrpljenosti.Još jedna fotografija snimljena je kasnije, a na njoj se vidi da je Alexander u invalidskim kolicima i da mu je uključena infuzija.

Nakon što se vijest proširila društvenim mrežama, kineska TV kuća Hunan je uspjela pronaći djevojku Zhang, zbog koje je Alexander došao u Kinu.

-Rekao mi je da dolazi u Kinu, ali sam mislila da je šala. Imali smo romantičnu vezu, ali je kasnije bio nekako bezosjećajan prema meni. Jednog dana mi je poslao fotografije avionskih karti, ali sam mislila da se šali. Više se nije javljao.

Kada je Alexander stigao u Kinu, slao je djevojci poruke, ali je ona otputovala u drugi grad zbog plastične operacije. Iako se on danas vraća kući, Zhang kaže da će rado upoznati Holanđanina kad se oporavi od operacije.

doznajemo.com


Najčitanije na portalu