POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VIJEST KAO ZEMLJOTRES POTRESLA BiH: Pogledajte zašto Vučić dan nakon pobjede dolazi u Mostar kod Čovića…

Na samom kraju svog obraćanja u izbornom štabu SNS-a predsjednički kandidat koji je odnio ubjedljivu pobjedu za predsjednika Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sutra dolazi u Mostar gdje će sastati s premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem i članom predsjedništva BiH Draganom Čovićem.


Istakao je da se divio ljudima koji imaju velike poteze, a da je on planira raditi na dnevnom nivo, jer je na kraju najbitnije donijeti cijelom sistemu donijeti rezultate.

"Da bi politiku vodili tako morate imati mir u regionu. Morate imati mir u regionu i zato sutra moram da idem u Mostar razgovarati s Plenkovićem. Da pričamo o našoj evropskoj perspektivi, ali i o Agrokoru. Tu imamo i više problema nego smo mislili", dodao je na samom kraju.

Istakao je kako da u naredna dva mjeseca, dok je još predsjednik Vlade Srbije, mora riješiti bezbroj problema.

Hrvatski premijer Andrej Plenković boravit će u Mostaru u ponedjeljak i utorak. Prvoga dana posjete sastat će se s hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, predstavnicima Hrvatskoga narodnog sabora te čelnicima većinskih hrvatskih županija.

Drugog dana Plenković će se neslužbeno sastati s predsjedavajućim Vijeća BiH Denisom Zvizdićem, a nakon toga će posjetiti Aluminij d.d. Mostar i sastati se s predstavnicima tvrtke.

Klix


Najčitanije na portalu