POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

LJUDI NE MOGU U OVO DA POVJERUJU: Šokantna istina o Mariji Šerifović…

Marija Šerifović u svom dokumentarnom filmu “Ispovest” otkriva da zapravo nije zavisna od alkohola, kao što je ranije izjavila, već od kockanja, a u ovom autorskom projektu namjerava da objelodani sve svoje tajne, kao i svoje pravo seksualno opredjeljenje.

Pjevačica u svojoj ispovijesti otkriva da je imala teško djetinjstvo zbog kockarskih dugova oca Rajka, a kako piše “Informer”, Marija priznaje da je na kraju i sama postala kockar. To je dovelo do toga da Šerifovićeva ostavi enormne količine novca po svjetskim kockarnicama, ali i da ovaj porok stavi iznad svoje karijere.


- Ona nikad nije krila da joj je otac zagorčao djetinjstvo zbog sklonosti alkoholu, kocki i nasilju. Ona je kao mala proživljavala pravi pakao i tako je stekla odbojnost prema ljudima koji su skloni porocima. Međutim, kako to obično biva, i sama je postala zavisnik od kocke – ispričao je izvor blizak pjevačici dio sadržaja dokumentarnog filma.

Na sreću, Marija je uspjela da se isčupa iz ovog začaranog kruga, a kako je sve preživjela, publika će moći da pogleda 27. novembra u “Sava centru”.

U filmu će, osim Marije, pričati i njeni prijatelji, ali i čovjek koji ju je otvoreno pitao da njih dvoje, kao pravi muškarci, popričaju o ženama, zbog čega je pjevačica odlučila da javno iznese ko je zapravo žena koju je ona najviše voljela u svom životu.

Izvor: telegraf.rs


Najčitanije na portalu