POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

VRISKA I HAOS PRED SAHRANU: Baba nije mogla stati u kovčeg, došao komšija, a onda…

Sajt Ispovesti.com objavio je svjedočanstvo jedne žene, koje, ukoliko je autentično, zaista predstavlja krajnje bizaran i čudan događaj.

- Kad mi je umrla baba, sahranili smo je poslije dva dana. Kada je stigao sanduk, morali smo da zovemo komšiju da joj polomi ruke i da ih prekrsti da bismo mogli da je stavimo u sanduk. Komšija nas je pitao gdje je baba, mama je rekla da je u sobi - navodi ova žena, nastavljajući o onome što se navodno nakon toga desilo:


- Ušao komšija u sobu, vidio baba leži, polomio joj ruku, baba vrisnula. Vrišti baba, vrišti komšija, vrištim ja (bila sam ispred vrata) mama dolazi, smiruje situaciju i kaže: "POBOGU ŽARKO, ne ta baba, druga baba u sobi lijevo, to joj je sestra došla na sahranu... Tragikomedija - piše u ovoj ispovijesti, koja je izazvala različite komentare.

- Ništa bizarnije nisam pročitala u zadnje vrijeme - piše jedna građanka, dok drugi izražavaju sumnju u vjerodostojnost cijele priče, gdje posebnu sumnju izaziva dio o lomljenju ruke:

- Nije običaj da leš ostane 2 dana u kući. Uglavnom ide onim ljudima koji su zaduženi za sve što ima veze sa kadaverom. Osim ako je žena bila mrtva dva dana, a niko za to nije znao (ali je opet porodica ne bi smještala u kočeg). Ispovijest je nerealna i ja ne vjerujem - glasi drugi komentar.

doznajemo.com


Najčitanije na portalu